SERVICES


Een zakenlunch, een romantisch diner, een gezellig avondje uit, een familiefeest, vergaderingen, events of andere gelegenheden... Het kan allemaal! Ons restaurant beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een resto area, een aperitief en digestief lounge, een terras , WiFi, airco en daarbij is de zaak ook nog eens toegankelijk voor mindervaliden.

Late Morning Brunch Of Lunch

Wenst u overdag te vergaderen op een neutrale locatie of kampt uw bedrijf met een tekort aan vergaderruimtes, geen probleem! Dan is onze late morning brunch of lunch de perfecte oplossing voor uw bedrijf. 

Verjaardag- & Familiefeesten

We zorgen met plezier voor uw feest! Bent u opzoek naar een gezellig tafeltje voor 2 of wenst u net uw gelegenheid te vieren met familie en vrienden, ook dat kan allemaal! We verwennen u graag op deze speciale dag. Zo stellen we bijvoorbeeld op zondag & maandag het restaurant ter beschikking voor allerlei speciale gelegenheden.

Online Reserveren

Reserveren bij F&J's is een makkie!

Via ons online reservatieformulier kan u om het even waar EN wanneer uw reservatie plannen! Via onderstaande knop komt u meteen op het reservatieformulier terecht.

Gevarieerde Menukaart

Voor ieder wat wils! U zal merken dat er op onze menukaart voor iedereen wel iets lekkers staat. Of u nu een vis, vlees of veggie liefhebber bent, de ideale keuze is nooit ver weg!


Openingsuren keuken

Zondag & Maandag: GESLOTEN


Dinsdag tem zaterdag

18u00 tot 21u30

Gratis Parking

Met dank aan de gemeente Zemst is parkeren in onze gemeente nog steeds een aangenaam gegeven! Bij een bezoek aan onze zaak staat uw wagen niet alleen veilig en goed in het zicht maar is parkeren bovendien ook gratis!

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau voor vrienden familie of zakenrelaties? Dan is de Fay & Jay's cadeaubon het perfecte geschenk voor iedere gelegenheid. De cadeaubon blijft een jaar geldig, vanaf de datum van uitgifte. U kiest een bedrag, wij zorgen voor feestelijke omslag en vewennen uw geliefden met een heerlijk en gezellig diner

Allergenen

Bent u allergisch? Laat ons dit weten! Chef Jay staat u graag bij met meer informatie over ieder gerecht. 

Omdat we graag zeker zijn dat alles vlot verloopt, vragen we u om allergieën zowel bij u reservatie als aan tafel te vermelden en duidelijk mee te geven waaraan we aandacht dienen te besteden.