OUR MENU


Chef Jay serveert een trendy keuken van dagverse vis, vlees & veggie gerechten, waarbij kwalitatieve ingrediënten en pure smaken de basis vormen van onze keuken. Bij Fay & Jay's koken we nog steeds à la minute, alsook ons brood bakken we dagelijks vers af. Daarnaast is er ook de ideale combinatie met een prachtige selectie van kwalitatieve wijnen. Neem gerust een kijkje naar de menukaart met enkele sfeerfoto's om uw honger aan te wakkeren! Tijd om uw gerecht te selecteren voor een heerlijk diner bij Fay & Jay's!

STARTERS


FISH

Bisque d'Homard - 9.00

Kreeftensoep afgewerkt met grijze garnalen, room & cognac

FISH

Black Tiger Fay & Jay's - 17.00

Black Tiger in getomateerde curryroomsaus van de chef

FISH

Black Tiger Met Look - 17.00

Black Tiger in een lookmarinade van de chef

VEGGIE

Ambacht. Kaaskroketjes - 12.00

Ambachtelijke kaaskroketten met een zuiders slaatje

FISH

Ambacht. Garnaalkroketjes - 16.00

Ambachtelijke garnaalkroketten met een zuiders slaatje

FISH

Duo Van Kaas- & Garnaal - 14.00

Ambachtelijk kaas- & garnaalkroketje met een zuiders slaatje

MEAT

Carpaccio Secreto n°7 - 18.00

Carpaccio van Rubia Gallega dat 7 weken gedroogd, gerijpt & gemarineerd werd in een mix van 7 geheime kruiden afgewerkt met rucola, parmezaan, zongedroogde kerstomaat, macadamia’s & een dressing van de chef

FISH

Gamba's A La Plancha - 17.00

Gegrilde Black Tiger gamba's in een marinade van de chef met een zuiders slaatje

MEAT & POULTRY


MEAT

Belgische Wit Blauw - 22.50

Premium Steak

Uit onze eigen Waaslandse polders, gevoed met granen en Luzern. 

Bakwijze: bleu chaud - saignant - a point - met bijgerecht naar keuze

MEAT

Franse Charolais - 36.00

Filet Pur

De Charolais is afkomstig uit de Auvergne waar ze een AOC kwaliteitserkenning heeft gekregen. Het vlees heeft een kruidig parfum, een rode kleur, zeer mals en vol van smaak.

Bakwijze: bleu chaud - saignant - a point - met bijgerecht naar keuze

MEAT

Schotse Black Aberdeen - 35.00

Filet Pur

Opgegroeid in de ruwe en regenachtige weilanden ten zuiden van de Schotse Highlands. Dieprode kleur, sterk gemarmerd, sappig en vol van smaak.

Bakwijze: bleu chaud - saignant - a point - met bijgerecht naar keuze

MEAT

Lamsfilet - 25.00

Honing, Tijm & Mosterd

Gegrilde filet van lam met knapperig groentenboeket en een sausje van honing, tijm & mosterd.

Bakwijze: Rosé – met bijgerecht naar keuze

MEAT

Paardensteak - 28.00

Filet Pur

Filet van het paard, een voedzaam, zeer smaakvol en geliefd streekgerecht.
Bakwijze: bleu chaud - saignant - a point – met bijgerecht naar keuze 

MEAT

Cervena Zomerhert - 35.00

Uit Nieuw Zeeland

Filet van zomerhert, verfijnd, boterzacht van smaak en textuur & licht verteerbaar. Op basis van zuiders kuiden & een selectie knapperige groenten.

Bakwijze: Rosé - met bijgerecht naar keuze

MEAT

Fay & Jay's - 19.00

Burger

Speciaal burgerbroodje met mediterraanse kruiden, Black Aberdeen burger, cheddarkaas, uienkonfijt, hamburgersaus, heerlijke groentjes met frietjes & mayonaise

MEAT

Carpaccio Secreto n°7 - 24.00

Met Zuiderse Pasta

Carpaccio van Rubia Gallega dat 7 weken gedroogd, gerijpt & gemarineerd werd in een mix van 7 geheime kruiden

met zuiderse pasta, rucola, parmezaan, zongedroogde kerstomaat, macadamia’s & een dressing van de chef

POULTRY

Zuiderse Vol-Au-Vent - 22.00

Op basis van Franse Hoevekip Filet

Een culinaire vol-au-vent met filet malse hoevekip, olijven, een brunoise-sausje van zuiderse groenten en kruiden.

FISH & VEGGIE


FISH

Gegrilde Tonijn Steak - 30.00

Bakwijze: bleu - gegrilde filet van sashimi tonijn met knapperig groentenboeket – bijgerecht naar keuze

FISH

Toscaanse Zeebaars - 23.50

Op vel gebakken zeebaars met olijven, zongedr. kerstomaatjes & toscaanse saus – bijgerecht naar keuze

FISH

Gebakken Zeetong - 31.00

Met Zuiders Kruidenboeket

Gebakken zeetong met zuiders kruidenboek en een tartaarsaus van de chef – bijgerecht naar keuze

FISH

Black Tiger Gamba's - 26.00

Gegrilde gamba’s in een marinade van de chef met zuiders slaatje - bijgerecht naar keuze.

FISH

Black Tiger - 24.00

Fay & Jay's

Black Tiger met paprika, rode ui & een getomateerde curryroomsaus met cognac

VEGGIE

Ravioli Ricotta Spinazie - 17.00

verse ravioli van ricotta en spinazie met een tomatenroomsaus van de chef

FISH

Gegrilde Zalm Steak - 21.00

Gegrilde zalmfilet met knapperig groentenboeket en een bearnaise vd chef – bijgerecht naar keuze

VEGGIE

Veggielicious - 18.00

Pasta met een variatie aan groentjes, een groene basilicum pesto van de chef, parmezaan & rucola


DESSERTS


Desserts

Tiramisu F&J's - 9.50

Tiramisu met een eigen twist. Biscuit, mascarpone, koffie en amandellikeur met een crumble van chocolade, bosvruchten & coulis van kersen

Desserts

Sabayon F&J's - 11.00

Desserts

Panna Cotta Met Mango - 9.00

Panna Cotta Met Bosvruchten - 9.00

Panna cotta afgewerkt met een coulis naar keuze (mango of bosvruchten), aangepast fruit & verse munt

Desserts

Creme Brulee Met Rode Vruchten - 9.00

Vanilleroom met gekarameliseerde rietsuiker en rode vruchten

Desserts

Brésilienne - 9.50

Vanille ijs met brésiliennenootjes, karamelsaus & slagroom

Desserts

Crispy Dame Blanche - 10.00

Vanille ijs met chocolade crispy’s, warme chocoladesaus van zwarte callebaut chocolade & slagroom