ABOUT


Kwaliteit, Passie & Trots

Fay & Jay's werkt alleen met de meest kwalitatieve producten en een gegarandeerde dagversheid. Al onze ingredienten worden zorgvuldig voor u uitgekozen en omgetoverd naar hippe gerechten of net klassieke gerechten met een trendy F&J's-twist.


Chef Jay serveert een à la minute keuken van dagverse vis, vlees & veggie gerechten, waarbij pure smaken de basis vormen van onze keuken. Respect voor het product en liefde voor zijn vak draagt hij hoog in het vaandel. De ideale combinatie met een prachtige selectie van kwalitatieve wijnen.


Gastvrouw Fay is het gezicht van het restaurant, zij zal u met veel plezier ontvangen en begeleiden naar uw tafel, alsook bijstaan met advies over de menu- en wijnkaart. Waar de keuken zorgt voor heerlijke gerechten, zorgt Fay voor de service, de klantvriendelijkheid & de beleving. In combinatie met de overheerlijke gerechten is dit het recept voor een onvergetelijke avond bij Fay & Jay’s.

WHY US


01


Sfeervol interieur

Naast een overheerlijke keuken, bieden we u graag een sfeervol en gezellig kader & jazzy lounge om in te vertoeven. Alles wat u nodig heeft voor een gezellig diner bij F&J's.

02


Warme Verwelkoming

Uw verwelkoming nemen wij graag ter harte! Van bij uw aankomst is het voor ons belangrijk dat u zich thuis voelt. Gastvrouw Fay zal er dan ook alles aan doen om u dit gevoel te bezorgen.

03


Tasty Menukaart

Als Fay & Jay's willen we anders zijn! Dit gegeven trekken we ook door in onze menukaart, door te kiezen voor niet alleen heerlijke maar ook vernieuwende gerechten. Bij het bekijken van onze menukaart zal u merken dat we bewust kiezen voor combinaties, recepten, smaken & ingredienten die eigen zijn aan F&J's.

04


Onvergetelijke Momenten

Venieuwende recepten, dagverse ingredienten, een a la minute keuken met pure smaken, een sfeervol kader met oog voor uw privacy & comfort en een team dat service en klantvriendelijkheid ter harte draagt staan garant voor een onvergetelijke avond bij F&J's.

BOOK


De Ideale Blend

Wanneer u ergens reserveert verwacht u niet alleen een goede kok en lekker eten, maar bent u ook opzoek naar een zaak waar u ontvangen wordt door een verzorgde staff met een verwelkomende glimlach. Kortom, correct getrainde bediening die een goede indruk wil maken op hun gasten.

Onze troeven:


  • Ruime & comfortabele zitplaatsen
  • Perfect voor een romantisch diner
  • Aangepaste muziek op een correct volume
  • Overheerlijke gerechten
  • Vriendelijke bediening

Fay & Jay's is het perfecte adres voor wie opzoek is naar rust & quality-time. We bieden u een keuken met trendy gerechten, een kok met oog voor smaak en detail, bediening met een glimlach & een sfeervol kader met de juiste muzicale setting.


MEET OUR TEAM


Fay

Fay is onze Gastvrouw en het gezicht van Fay & Jay's. Zij staat in voor de service, klantvriendelijkheid & de beleving. Kortom zij zal alles in het werk stellen om u warm te verwelkomen in ons restaurant.

Jay

Jay is onze Chef. Hij brengt zijn tijd voornamelijk door in het hart van ons restaurant (de keuken). Met oog voor smaak en detail zorgt hij voor de spirit & soul in onze gerechten. Steeds aan het werk met respect voor ieder product en liefde voor zijn vak.

Lina

Lina is onze Sous-Chef & zaalhulp. Zij staat Chef Jay bij tijdens de service. Dankzij haar engagement & inzet kunnen we zelfs op de drukste momenten onze klanten een vlotte bediening garanderen!

Extra's

De extra's zijn onze gelegenheidsmedewerkers. Zij worden enkel ingeschakeld bij speciale gelegenheden bv. events, familiefeesten, vergaderingen, enz.


EXTRA


Reserveren

Reserveren kan u best via het reservatieformulier. Alleen via die weg kunnen we garanderen dat er geen informatie verloren gaat. Gelieve er wel rekening mee te houden dat reservaties per website of mail minimum één dag op voorhand dienen te gebeuren.


Wie liever telefonisch wenst te reserveren, raden wij aan om TIJDENS de openingsuren contact op te nemen met het nummer 015 65 30 70.

Job openings

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

Awards

Onze staff werkt dag in dag uit met hart en ziel voor ons vak. Op dit ogenblik is een award nog niet aan bod gekomen.

NEWS


10 December 2016

Website In Een Nieuw Jasje

Na bijna 3 jaar, vonden we het tijd voor een frisse look. Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website. Voor vragen of suggesties kan u ons steeds contacteren via het contactformulier op deze website.  

THEY SAY


Marijke P.

Heerlijke gin-tonics, alsook hele lekkere niet-alcoholische dranken! Het eten wordt prachtig gepresenteerd, en smaakt bovendien geweldig lekker en zuiders! Fay & Jay's is een uiterst gezellige plaats om te vertoeven, ook de minimumleeftijd heeft zijn voordelen (min. 12 jaar) geweldig concept! Tel daar nog eens de hartelijke bediening bij, en de uitkomst is een geslaagde en gezellige avond uit! Top!

Karin R.

Heel vriendelijk en hartelijk onthaal door Fay, je voelt je super welkom. Het eten is heel lekker, ik kom altijd terug voor de tonijn, perfect gebakken en bijzonder goed van kwaliteit, laat hem aub nog lang op de kaart staan, een echte aanrader !